Национален номер: 0700 155 35

Система за облицоване на фасади САЙДИНГ

колекция »

аксесоари »

монтаж » 

За защита и декорация на фасадата

Винилният сайдинг  е красив начин да запазите инвестицията, която сте направили за Вашата къща. Тази уникална защита Ви дава цялата красота на боядисаното дърво, без всичките проблеми на шлайфане,образуване на шупли, лющене или изгниване. Не се налага допълнително поддържане, кърпене и боядисване на фасадата, каквито се налагат при стандартните строителни мазилки.За разлика от металната обшивка, сайдингът никога няма да ръждяса или корозира.

Лесна поддръжка

Продължителната издръжливост на атмосферни влияния на сайдинга означава, че Вашият дом ще запази чара и стойността си дълги годините със съвсем лесна външна поддръжка (измива се с вода).

Стабилност

Caйдинг системата се характеризира с висока устойчивост на цвета и стабилност на панела. Оцветяването не е повърхностно и затова надрасквания и изтърквания на цвета са невъзможни. Облицовката е гъвкава, еластична и здрава, поема удари без да се поврежда.

Бърз и сух монтаж

Сайдингът е система от плоскости и завършващи профили, направени така че да се монтират бързо и ефективно дори и върху най-сложните за изпълнение повърхности.

Система за облицоване на стрехи СОФИТ

Винилният пояс/софит  е произведен по същите стандарти, като всички останали винилни продукти. Той е част от сайдинг системата за облицоване на фасади. Завършете стрехата и покривната конструкция с PVC челна дъска »»

референтни обекти »