g116

Водоустойчив паркет Finesse

Защо да изберете паркет Finesse?

Паркети Finesse се състоят от красиви дизайни, много здрава повърхност, акустична изолация при ходене и от ударен шум и са лесни за почистване. Те са много лесни за монтаж в почти всички стаи на дома. Звучи ли това като утопия? Е, не, паркет Finesse има всичко! И още … Открийте нашите уникални дизайни, неразличими от естествено дърво. Те са много устойчиви и подходящи за всеки интериор: в трапезарията, спалнята, но и в банята, кухнята или входното антре. Паркет Finesse е подходящ дори за офиси или магазини. Това е безопасна и без формалдехиди подова настилка.

ДИЗАЙН

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

ЕКОЛОГИЯ

RCB има много предимства

Finesse е с висока износоустойчивост, естествена визия, топлина на краката, нежно докосване и 100% водоустойчивост. Нашите подове са тихи, но най-важното е, че те са много красиви.

21 уникални дизайна

Колекции имитация на дърво, плочки или модерни артистични дизайни. Качеството на печат в HD и 3D е уникален и създава резултат, който е неразличим от оригиналния материал.

Колекция паркет Finesse разгледайте тук »

ламинат паркет LVT винилна настилка Finesse
Бърз и лесен монтаж - X - -
Лесно за пренасяне X X - -
Водоустойчивост X X - -
Без лепила, чиста работа - X - -
Интегрирана подложка X X X -
Естествена визия – вариации на цветовете в рамките на 1 дизайн X - X -
Лесна поддръжка - X - -
Без фталати или формалдехиди X X X -
Много добра звукоизолация X - - -
Здрава клик система - - X -
Твърда дъска -
- X -

Паркет Finesse е подходящ за всички видове интериор, почти всички стаи в къщата, в офиса или в магазини. Той може да бъдат инсталирани при обстоятелства, при които други подове не могат. Паркет Finesse  е устойчив под, който издържа дълги години.

Изтегли БРОШУРА от тук »