Национален номер: 0700 155 35

2
1003-room1

ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ EGGER

Нова колекция ламинирани паркети Egger 2018-2020г.

Колекция  Еgger 8мм клас 31/АС 3 »»

Колекция Egger 8мм клас 32/АС 4 »»

Колекция Egger 10мм клас 32/АС 4 »»

Колекция Egger клас 33/АС 5 »»

Здравина, стил, здравословен живож. Ламинираният паркет с марка EGGER се отличава с множество качества.

Лесна поддръжка

Ламинирания паркет не само изглежда страхотно, но повърхностите са с висококачествено покритие, което улеснава поддръжката. Забърсването с влажна кърпа и прахосмукачка са напълно достатъчни.

Качество произведено в Германия

Означението за произход “Произведено в Германия” означава високо качество, сертифициран производствен процес и устойчивост.

Икономичен

Широк набор от висококачествени дизайни на достъпни цени. Благодарение на дългия им живот, подовете запазват красотата си години напред.

Гъвкав дизайн за помещенията

Ламинираният паркет се поставя лесно и може да се демонтира също толкова лесно. Настилката е устойчива на ултравиолетови лъчи, не избелява и не променя цвета си, ето защо можете спокойно да размествате мебелите.

Устойчивост

Устойчивите повърхности на ламинирания паркет гарантират, че няма да се надраскат или износят. Това е от важно значение особено в помещения, които се ползват интензивно.

Здравословен живот

Настилката не задържа замърсявания и се почиства лесно, което я прави изключително подходяща за хора, страдащи от алергии.

Модни и модерни

Дизайнерски декори в крак със забързаното съвремие. Винтидж стилът впечатлява с визия, която разказва история, отговаряща на актуалните тенденции.

Богат избор

Богатата палитра от предлагани декори, отговаря на актуалните тенденции и стилови изисквания.

Екологичност

Ламинираният паркет е материал на дървесна основа, изработен предимно от промишлена дървесина с PEFC сертификат и остатъчен материал от дървообработка (напр. стърготини), както и безвредни слепващи вещества. Екологичната му оценка превъзхожда тази на множество други видове подови настилки и керамични плочки, защото може изцяло да се рециклира.

Избирайки ламиниран паркет с марката Egger, Вие си гарантирате високо качество и стилен дизайн за дълги години напред.

Декорите на ламиниран паркет Egger се комбинират отлично с подови первази марка Arbiton.

Колекция ламиниран паркет Egger 2018-2020 e налична в магазин Нолина гр. София.