Национален номер: 0700 155 35

2
1461751997_slider-dumaclip-06

Защо да изберем новата LED технология?

Огромният напредък в областта на LED осветлението е достатъчен, за да се твърди, че настоящето и бъдещето принадлежат на LED. LED луни за вграждане в окачени тавани, мебели, бани. Красивият им и елегантен дизайн ги прави изключително подходящи за декоративно и основно осветление във вашия дом, офис, хотел или други помещения.

Ефективност

LED консумират малко количество електроенергия за ефективно генериране на голямо количество светлина. LED превръщат около 90% от използваната електроенергия в светлина, докато традиционните светлинни източници с нажежаема жичка използват само 10-15% от електроенергията, а останалата част се губи под формата на топлина. Поради тази причина LED са много по-ефективни и надеждни.

Дълготрайност

Предимствата на LED осветлението, в сравнение с традиционните лампи, са по-дълъг срок на годност, по-ниска консумация на електроенергия, по-малки размери, както и цялостна издръжливост. Освен това те са много по-щадящи за околната среда в сравнение с всички останали източници на светлина. Средната продължителност на живот на LED лампите е между 25 000 и 50 000 часа. Този период от време може да варира в зависимост от вида на лампата.

Устойчивост

Предимство на този вид осветление е, че LED лампите не се загряват като другите конвенционални светлинни източници. Светодиодите са устойчиви на удари или вибрации и не произвеждат радиочестотни вълни. Светодиодните LED източници се произвеждат от трайни, висококачествени материали, които са предназначени да бъдат устойчиви на топлина. Те често са и по-скъпи от останалите светлинни източници, но инвестицията бързо се възвръща, като разходите за осветление значително намаляват.

Разгледайте нашите предложения за LED осветление

Колекция Луни за вграждане »

Колекция LED луни за вграждане с индиректна светлина »

Колекция LED панели за вграждане »

Колекция LED панели за външен монтаж »

Колекция LED осветителни тела за баня »

Колекция Плафониери с вграден LED »