Национален номер: 0700 155 35

3
1464075310_dumawall2

Панели за стени Dumawall+

Колекция »»

Аксесоари »»

Монтаж »»

ДЕКОРАТИВНИ ПЛОЧКИ ЗА СТЕНИ – език и жлеб сглобка

DumaWall+ e водоустойчива стенна облицовка, направена от плътен, UV- устойчив PVC панел.

DumaWall+ плочки са елегантен завършек на всички вътрешни стени. Лесни за  монтаж и поддръжка.

ЛЕПЕНЕТО НА ПЛОЧКИ НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЛЕСНО !!!

Облицовка „Направи-Си-Сам“

Облицоването обикновено създава доста затруднения и разочарования, защото не винаги е лесно да се работи с циментовите лепила и шлайфмашини. Тъй като не всички сме сръчни, цялата къща може бързо да потъне в хаос.

DumaWall+ плочки превръщат облицоването в детска игра! Без хамалогия с циментови замазки, лепила и машини за рязане. DumaWall+ могат да бъдат залепени на стената или поставени с помощта на скрити пирони, такер или лепило.

УСТОЙЧИВИ

Dumawall+ плочки са с висока устойчивост на удар, не избледняват и са направени от солидни, UV устойчиви панели. Нашите облицовки придават стилен и дълготраен завършек на всеки интериор.

ВОДОУСТОЙЧИВИ

Облицовката DumaWall+ е 100% водоустойчива, така че може да бъде монтирана в мокри помещения, без никакви проблеми. В действителност, DumaWall+ плочки са идеални за тази цел, тъй като са направени от PVC.

ЛЕСНО СВЪРЗВАНЕ

Панелите DumaWall+ са с четиристранна сглобка и образуват естетична фуга, която е лесна за поддръжка. Веднъж монтирани, вашите стени ще излъчват естествения чар на стени с истинска облицовка с плочки. Автентично вградената фуга на Dumawall+ може да се види и усети, само че без повече да се тревожите, че фугата се замърсява или се рони.

плочки DumaWall+
Чист монтаж - X
Миещи се X X
Бърз и лесен монтаж - X
Бюджетно решение - X
Лесна подръжка X X
Водоустойчиви X X
Без допълнително фугиране - X
Чисти фуги - X
Лек материал - X
Хигиенични - X
Топло на допир - X
Без завършващи профили X X
Лесно за рязане - X
Устойчивост на цвета X X

ЛЕСЕН РАЗМЕР

DumaWall+ плочки превръщат облицоването в детска игра. Те се произвеждат в удобен размер за транспортиране и монтаж. Облицовките се фиксират лесно на стените с пирони, такер или лепило. Ако е необходимо, могат да се срежат по размер с обикновен трион и бързо да се монтират.  Вижте видео »»

БРОШУРА на DumaWall+ можете да свалите от тук »