Национален номер: 0700 155 35

PVC Ламперия Nolina

колекция »

аксесоари »

монтаж »

референтни обекти »

За стени и тавани • Използва се за цялата къща • Подходяща за всякакви помещения

PVC  ламперията е идеално решение за оформяне на интериора на цялата къща , офиси, магазини, ресторанти,  хотели – осигуряват ефективен и стилен завършващ вид на стени и тавани.

Хигиенично

Водоустойчивите качества правят панелите изключително подходящи  за влажни помещения като бани, санитарни помещения,  кухни, гаражи, закрити басейни, съблекални и др.

PVC  ламперията позволява изграждане на преградни стени , скриване на кабели и тръби, прикрива неравни стени или тавани. Подходяща за ново изграждане или за обновяване и реконструиране на помещения. Намира широко приложение в селскостопански, производствени и складови сгради.

Устойчивост на цвета • Лесна поддръжка

Веднъж монтирани  панелите са трайни и издръжливи, нуждаят се само от рядко почистване. Бързо избърсване с влажна кърпа ще ги накара да заблестят като нови.

Дълготрайни

За разлика от дървото и дървените продукти PVC ламперията няма да се изкриви или напука.

Облицоване без майстор  • Без допълнителни завършващи работи

Монтажът е бърз, лесен и без мокри процеси, пести време и средства за труд и ремонт.  Поставянето на плочки обикновено създава доста затруднения и разочарования, защото не винаги е лесно да се работи с замазки, лепила, машини за рязане . Тъй като не всички сме сръчни, цялата къща може бързо да потъне в хаос. При равна основа, ламперията може да се монтира директно и няма нужда от скара. Възможно е да се залепи директно върху съществуващи плочки без да се къртят.

Различни модели пана

Основната гама ламперия Nolina се предлага  в цвят бял – с матово или лаково покритие и в различни дължини (2.7м, 3м и 6м), ширини ( 12,5см, 20см и 25см). Различните размери позволяват облицовките да се използват при нестандартни стени и тавани и за промишлени цели.

Декоративната гама Nolina се предлага в колекция от различни декори и  стандартна дължина (2,7м, 3м и 6м), ширина 25см.

Ламперия на размер по поръчка

Всеки модел PVC облицовка бял или цветен при поръчка на количества може да бъде произведен по размер на клиента с дължина до 6м.

Ламперия Nolina и разнообразните цветови класове DumaPan, DumaClip система и DumaLock плочки дават пълна свобода и въображение при създаването на нови декори и търсенето на нови приложения.