Национален номер: 0700 155 35

3
DumaClip

PVC ламперия Dumaclip

колекция »

аксесоари »

монтаж »

Ефектно облицоване на стени и тавани…

Искате ли да промените интериора на дома си? При това изключително бързо и лесно?  В такъв случай, отговорът е Dumaclip, най-новата система за стени и тавани от Dumaplast.

И не е нужно да бъдете майстор!

Стил на живот

Благодарение на уникалната свързваща система Dumaclip, можете да сглобите панелите без никакво затруднение.

Dumaclip е неизбеляваща, водоустойчива, рентабилна и изисква минимална поддръжка. Направете своя избор от богата гама цветове, за да придадете на всяко помещение съвсем нов вид.

Уникална революционна свързваща система

С помощта на патентованата свързваща система Dumaclip можете да съедините панелите и от горната страна. По този начин може да се облицова всякаква дължина на таван или стена. Панелите могат да се съединяват от всички страни, така че без усилие можете да облицовате и най-големи повърхности.

Без допълнителни свързващи профили

С уникалната система Dumaclip можете да съедините панелите от горната им страна без да се налага да използвате свързващи профили. Често те се монтират трудно и изискват много допълнителна работа и умения. Крайният резултат на Dumaclip изглежда много по-атрактивно, тъй като панелите отвсякъде се съединяват по един и същи начин.

Лесен транспорт тъй като панелите са с дължина 1.2м

PVC панелите за стени и тавани обикновено са налични само в по-големи дължини и затова се транспортират трудно с риск от повреди. Тези проблеми могат да се преодолеят с помощта на удобната кутия Dumaclip. Можете лесно да я транспортирате с кола, а освен това  картонената кутия осигурява идеална допълнителна защита по време на транспорт.

Лесен монтаж благодарение на уникалната DUMACLIP система

Лесните за употреба панели Dumaclip са дълги само 120 cm  и са изключително леки. Монтират се бързо и лесно. Благодарение на практичните къси дължини, можете и съвсем сами да ги монтирате. По този начин спестявате време и пари и можете много по-бързо да се насладите на новата си стена или таван. Ако е необходимо, разполагаме и с панели от 260 см за по-бърз монтаж.

Икономични защото загубата на материал е минимум

Когато стигнете до края на сглобен ред от панели, просто отрежете последния панел според необходимата дължина. С  това отрязано парче можете да започнете новия ред и по този начин  продължавате да изграждате и завършвате тавана или стената. Количеството на отпадъчния материал се намалява до минимум, а освен това спестявате и пари.

Водоустойчиви

Панелите Dumaclip са направени от PVC, която е напълно водоустойчива и може да се мие.  Затова поддръжката им е много лесна. Необходимо е само да почистите с влажна кърпа и вашата стена или панел стават като нови. Разбира се, Dumaclip запазва оригиналния си цвят и при много честа поддръжка.

Изглежда страхотно, но как се монтира?

вижте видео»»

Ремонтът на стени и тавани може да предизвика много неудобства с купища боклук и превземане на пространството ви за дълго време. С Dumaclip и Dumalock можете да освежите интериора си за нула време. Залепете панелите на съществуващата стена или таван, сглобете ги с помощта на уникалната ни свързваща система и завършете с профилите, които предлагаме.

Тавани

Dumaclip и Dumapan ви дават възможност да монтирате вашия таван върху дървена скара, или да го залепите директно върху съществуващия таван без да изграждате нова скара.