Национален номер: 0700 155 35

3
DumaLock

PVC ламперия DumaLock

колекция »

аксесоари »

монтаж »

Dumalock превръща облицоването в лесна задача. Dumalock променя правилата за облицоване, като  спестява високи разходи за монтаж и предлага най-добър външен вид.

Потопете се в лукс

Искате да релаксирате у дома си и да се наслаждавате на обкръжаващата ви среда. Разбира се, интериорът на дома ви и атмосферата, която създава са важни за вас.

Ламперията Dumalock гарантира стилен и устойчив вид на тавани и стени из целия дом. Водоустойчивите панели гарантират съвършена облицовка във влажни помещения, като бани, санитарни помещения, кухни, гаражи и др.

Панелите не се разслояват и не поемат вода. Dumalock, разбира се,  може да се използва във всяко друго помещение в дома ви.

Удобен живот

Покажете кои сте и живейте със собствен стил. Просто изберете панели, които подхождат на вашия вкус и интериора на дома ви. Красиво завършените панели са устойчиви на обезцветяване. Освен това, фугите, създаващи ефект на  фаянсова облицовка няма да избледнеят или да започнат да се ронят като истинската циментова фуга. И лекотата не е само в поддръжката, но и в монтажа. Веднъж инсталирани, нашите панели са здрави и устойчиви.

Уникални

Облицоването създава редица неудобства за повечето хора, но Dumalock е идеалното решение. Dumalock е първото облицоване от типа „направи си сам“. Патентованата свързваща система е напълно уникална, тъй като панелите се съединяват от всички страни и жлебовете са скрити в панела. Тези релефни жлебове създават много автентично усещане.

вижте видео»»

Всичко във ваша полза

Облицоването с циментов разтвор е отживелица. Чрез просто сглобяване на панелите вие създавате реалистичен ефект на облицовка с плочки, благодарение на релефни жлебове,имитиращи фуги, без да се занимавате със замазка, лепене, машини за рязане и т.н. Просто положете Dumalock върху дървена скара или ги залепете директно върху старите плочки.

плочки DumaLock
Бърз и лесен монтаж - X
Чист монтаж - X
Миещи се X X
Устойчивост на цвета X X
Водоустойчиви X X
Икономични - X
Лесна поддръжка X X
Чисти фуги - X
Лек материал - X
Хигиенични - X
Без свързващи профили X X
За стени и тавани - X

Искате да обновите банята или кухнята си, но не знаете откъде да започнете. Може би се страхувате да попитате колко ще струва да махнете съществуващите плочки и да ги смените с нови. Или просто не можете да се лишите от банята си за две седмици докато трае ремонта. Dumalock предлага идеалното решение за вас.  Можете лесно сами да свършите цялата работа. Лесните за употреба панели на Dumalock с дължина само 120 cm са изключително леки, но и устойчиви за облицовка на стени.

Лесна поддръжка

Панелите Dumalock могат да се свържат от четири страни, дори от отрязана напряко страна. Затова можете да покриете стена или таван с всякаква дължина. Панелите Dumalock са направени от водоустойчива пластмаса, които могат изцяло да се мият. Това прави поддръжката на панелите невероятно лесна. Просто ги избършете с влажна кърпа и вашата стена или таван  ще станат като нови. Естествено, Dumalock запазва оригиналния си цвят.

Лесен транспорт

Панелите Dumalock са опаковани в удобна, здрава кутия Dumalock. Можете лесно да я транспортирате с кола, като картонената кутия осигурява идеална защита по време на транспорт.