Национален номер: 0700 155 35

3
1.2-DumaPan_dab-kantry_sm

PVC ламперия Dumapan

колекция »

аксесоари »

монтаж »

референтни обекти »

Dumapan  осигурява стилно облицоване за стени и тавани в различен дизайн и стил. Панелите се монтират лесно чрез система нут и перо. Завършете ъглите и ръбовете с универсален завършващ профил в подходящи цветове и десени.

Стени и тавани

Панелите Dumapan предоставят стилно, лесно за поддържане облицоване за стени и тавани в дома. Висококачествените панели се монтират лесно както от специалисти, така и от любители. Водоустойчивите качества на панелите ги превръщат в издръжлива облицовка за стени и тавани, особено във влажни помещения, като бани, санитарни помещения, кухни, гаражи и др. Декоративните панели не се разслояват и не поемат вода.

Естествено, Dumapan панелите могат да се използват и на други места в дома, не отделят токсични вещества или миризми и имат по-висок противопожарен  рейтинг от дървото или други продукти от дървесно влакно.

Панелите Dumapan с уникално покритие са устойчиви на промени в цвета или обезцветяване.

ОБЛИЦОВАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЯ ПО САНИТАРНО-ХИГИЕННИ ИЗИСКВАНИЯ

PVC Ламперията притежава  необходимите сертификати за влагане в строителството на помещения от хранително-вкусовата промишленост (мандри, пилчарници, рибарски цехове, фабрики за преработка местни и млечни продукти), складови и санитарни помещения, лаборатории, болници.

Основна гама

Повечето панели Dumapan са налични в различни дължини (2,6 м, 3м и 4 м) и ширини (10 cm, 25 cm и 37.5 cm). Различните размери позволяват използването на панелите за тавани или високи стени. Основните панели са налични в бяло с матово или лаково покритие.

Декоративна гама

Голямо разнообразие от различни декори с традиционен и модерен дизайн, стандартна дължина 2.6м и ширина 25см.

Елегантни и устойчиви

Панелите Dumapan се монтират бързо и лесно чрез сглобяване. Веднъж монтирани, те са устойчиви и здрави и се нуждаят единствено от почистване със сапун и вода от време на време, за да запазят новия си вид и усещане. За разлика от дървото и дървените продукти, панелите Dumapаn не се деформират, напукват или разслояват.

Различни модели

Повечето модели са  с V-образна фуга. Има възможност за избор на  безшевни сглобки/без фуга/, които придават съвършен завършен вид на стените. Моделът U-фуга, представлява ясно изразена фуга с декоративен ефект.

dumapan_bez-fuga dumapan_v-fuga dumapan_u-fuga

Панелите Dumapan нямат възможност за свързване от челната страна на панела както Dumaclip.

Тавани

Dumapan и Dumaclip»» ви дават възможност да монтирате вашия таван върху дървена скара, или да го залепите директно върху съществуващия таван без да изграждате нова скара.

БРОШУРА на DumaPan SMP можете да свалите от тук »

DUMAPAN SMP, НОВИ ВОДОУСТОЙЧИВИ ОБЛИЦОВКИ ЗА СТЕНИ С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ НА ПЕЧАТ »»