Полезно

Революция в минерални полиуретанови подложки (PUM)

Полиуретан/минерална подложка с вградена паро бариера Aquastop и припокриване с лента означава по-бърз монтаж, удобство при използване и изключителна издръжливост на подовата настилка.

Полиуретанови минерални подложки (PUM) - най-високият стандарт, който гарантира най-добрата звукоизолация. Освен това, високата устойчивост на налягане осигурява защита на пода и дълготрайност. Много ниското термично съпротивление прави подложката идеално решение за подово отопление. Полиуретановите подложки биха могли да спестят до 400 лв (*) за сметки за енергия в рамките на един отоплителен сезон от 6 месеца. Подложките от полиуретан с минерални са най-добрият избор в това отношение.

В повечето случаи се търси подложка, която по-добре да звукоизолира помещението или да изолира пода, както и да намалява шума в долните помещенията. Европейският лидер в производството на подложки Decora непрекъснато се стреми да постигне по-високи нива на тези параметри. Тази година разработи изцяло нов продукт за повишен акустичен комфорт. Multiprotec Acoustic >> има най-висок IS от предлаганите PUM подложки, достигайки 21 dB. Това е най-добрият избор, когато става въпрос за звукоизолация.

 

Тази година добавихме и добре познатото 3in1 решение към портфолиото от PUM подложки с марка Arbiton. Подложка с вградена паробариера Aquastop и припокриване с интегрирано алуминиево тиксо означава по-бърз монтаж, удобство при употреба и изключителна издръжливост на подовата настилка.