Полезно Вдъхновение

Amaron HERRINGBONE - дизайн и технология в един продукт

„Модата отминава, но стилът остава“ – Коко Шанел.

Модата минава, но само за да се завърне отново. Тенденциите идват и си отиват, но за дълго време се задържат само няколко избрани. Винилова настилка Amaron Herringbone е проектирана да принадлежи към последната група. Благодарение на специално разработена клик система, тази колекция може да бъде наредена на емблематичния английски модел рибена кост. Това е невероятен начин за допълване на традиционните интериорни аранжировки. Подът е основния елемент, който указва посоката на интериорния стил, по-нататък решенията по отношение на интериора се основават на него. Мебели, текстури, тъкани, аксесоари – всичко това или съответства на избраната основа или се разминава и остава в опозиция с пода. Независимо кой подход изберете, можете да бъдете спокойни, знаейки, че панелите Arbiton ще ви осигурят най-високо качество.

 

 

Hayworth Oak

Микс от студени скандинавски цветове в класическа форма на рибена кост. Еклектичен стил.

 

 

Dearwood Oak

Светло и слънчево, избеленото дърво озарява дори малък интериор. Изглежда перфектно за модерна аранжировка с дръзки аксесоари.

 

 

Stamford Oак

Светъл натурален дъб – истински лондонски шик и елегантност.

 

 

Windsor oak

Английски класически декор, взет направо от ложата на кралския двор - рустикален стар дъб.

 

 

Medicci Oak

Земен (най-модерен декор през 2022 г)

Тъмно сив под - цветът на дъб Медичи е вдъхновен от градините на двореца във Флоренция. Идеален за интериор в японски стил.

Разгледайте всички декори винилови настилки тук >>