Полезно Вдъхновение

Едно помещение, един под

Благодарение на предимствата на HD минералното ядро, LVT& Rigid подовете на Arbiton са предназначен за интериори с отворени пространства. Свържете кухнята с хола и всекидневната и ще създадете оригинално пространство, което ще остане стилно и красиво дълги години.

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА ДИЛАТАЦИОННА ФУГА

Възможност за монтиране без прекъсване на 20 л.м или 200 кв.м.

Оставете 5 мм от периметъра на стените, които да позволяват линейни разширения на пода. Максималната повърхност, която може да бъде положена без допълнителни разширителни фуги е 200 м2. Над тази площ оставете допълнителна фуга и увеличете всички фуги по периметъра до 10 мм.
Максималната дължина на пода, която може да бъде положена в една посока без допълнителни разширителни фуги е 20 м. Над тази дължина оставете фуга и увеличете всички разширителни фуги до 10 мм.

Разширителните фуги по стените трябва да бъдат покрити с декоративни первази, които се монтират посредством лепило или специални скоби. Препоръчително е да използвате первази Arbiton от колекция ONE 60 или ONE 80, които гарантират перфектно съвпадение на цветовете и устойчивост на покритието от надраскване.