Полезно Вдъхновение

Фолирана ламперия с деликатен блясък и седефен ефект

Благодарение на своето широко приложение, добрите технически данни, сравнително ниската цена, практичност и гъвкавост при конструктивни решения, ПВЦ лампериите са с голямо търсене и непрекъснато нарастващата популярност. Наред с това се развиват и технологиите за оцветяване, принтиране и фолиране, за да се постигне разнообразно предлагане и изобилие от цветни решения.

Последните години се наложи модерната технология на дигитален печат>>, с която се постига безупречен 3D ефект и реалистично възпроизвеждане на естествените материали като дървесина, мрамор, тухли, зид и други.

Друг съвременен метод на оцветяване е горещо щамповане на ПВЦ панелите със специално фолио. Благодарение на него се постигат бляскави, игриви и пълноцветни декори с хамелеон ефект. Златни и сребърни оттенъци се пречупват от естествена или изкуствена светлина. Виж модел Ламперия Nolina - Версай 20х300см>>

 

 

Фолираната ламперия притежава свойствата и предимствата на стандартната ламперия – тя е дълготрайна, устойчива на вода и лесна за почистване и поддръжка.

Миещи се, издръжливи и лесни за инсталиране, перфектен завършек, ползите от този тип ламперии са безброй. Поради разнообразието от цветове, отлично се комбинират с различни декоративни материали. Лампериите от ПВЦ могат да се монтират на абсолютно всяка повърхност – тухла, панел, гипсокартон, плочки и дървени плоскости и др.

 

 

PVC панелите са практически, евтин и бърз метод за вътрешна декорация, с която можете да обновите всеки интериор. Чудесно може да замести винилови тапети за баня, фаянс и други по-скъпи и сложни за полагане мазилки за стаи и коридор.

 

 

Разгледайте останалите модели фолирана ламперия от Нолина като използвате различните видове продуктови филтри, които Ви позволяват да стесните избора от разглежданите продукти. Филтър: Покритие/ фолио. Виж тук:  https://www.nolina.bg/bg/categories/lamperiya-za-steni-i-tavani