Полезно Новини

Логистичен център Нолина отвори врати в София

Нов собствен логистичен център със складова база и шоурум откри Нолина на 5 октомври в София. Водещ на събитието беше очарователната Мария Силвестър, която сподели опита си с бързите ремонти от Бригада нов дом и остана впечатлена от продуктите на Нолина за чисто и лесно обновяване на домове.

 

 

Много гости се събраха на освещаването на новия офис, който е с 3500 кв. м РЗП и на стратегическо и удобно място, бул. Асен Йорданов № 9. Сред присъстващите бяха и представители на партньорските фирми производители, на които Нолина е ексклузивен представител. 

 

 

Бяха показани за пръв път най- новата колекция PVC облицовки Dumapan SMP, вдъхновена от природата, производство на Dumaplast–Белгия, нови модели подови первази и професионални подови подложки от експерта за под Arbiton.

 

 

За нас е голяма чест и гордост, че споделихте с нас този щастлив момент. Благодарим на всички, на които се дължи тази хубава сграда, Райфайзен банк, архитекти, дизайнери, строители и колеги, които дадоха всичко от себе си за реновирането на този обект да придобие този вид и улесни обслужването на Вас уважаеми клиенти и партньори. Без Вас всичко това не би било възможно. Искрено Ви благодарим, че избрахте Нолина за партньор.