Полезно Новини

Нолина ЕООД в очакване на масовото саниране на панелните блокове

Основната цел на санирането е да се постигне максимална Енергийна ефективност на обновената сграда, като се намалят до минимум разходите по поддръжката на 1м² жилищна площ, съответно и отделянето на вредни въглеродни емисии CO² в атмосферата.

През 2004г. Нолина ЕООД  участва като главен изпълнител в санирането на първия жилищен блок в България с реконструкция и обновяване на общите жилищни части, водопроводна инсталация, ремонт и изолация на покрива и под покривното пространство. Полагането на допълнителна изолация с външна облицовка - Сайдинг, както и подмяна на старата дървена дограма дава един нов облик на сградите.

 

 

Към днешна дата сме готови за предстоящото енергийно обновяване на българските домове с практични идеи и продукти за бързи довършителни работи.

Нашето иновативно решение за ремонт на "БАНЯ ЗА 24 ЧАСА" ще намали неудобството на домакинствата от тежки, продължителни и мръсни работни процеси. Бърз, лесен и сух монтаж и демонтаж на ПВЦ облицовки от Нолина е нов начин за промяна на облика на остарялата баня.

Ние от Нолина сме убедени, че обновените сгради ще осигурят един съвсем свеж европейски облик на всяко населено място, а чрез намаляването на енергийните разходи и по-добър комфорт на живот и оптимален микроклимат във Вашия дом.