Полезно Новини

Нолина разширява складовата си база в Пловдив и отбелязва 5 години присъствие в града

Нолина с удоволствие обявява разширението на своята складова площ в град Пловдив. Разширеният склад е вече готов да поеме допълнителни количества стоки и да увеличи ефективността на дейността на фирмата.

Събитието обаче не е само едно отваряне на нов склад, това е и 5-годишен юбилей на фирмата в града. Откакто бе открит настоящият пети склад преди пет години, фирмата непрекъснато се развива и растe, като успява да се утвърди като водеща компания в търговията на едро с вътрешни и външни облицовки, винилови настилки и аксесоари за под. Нолина увеличава не само складови площи и екипа си, но увеличава и своето портфолио с нови групи продукти като стенни панели, декоративни профили, корнизи за скрито осветление и др.

Мениджмънтът на фирмата изразява своята благодарност към всички клиенти, партньори и служители, които допринесоха за успеха на компанията в града. От този момент нашите клиенти могат да разчитат на още по-голям капацитет, по-добра логистика и по-високо качество на обслужване.

Ние сме горди да бъдем част от града и се ангажираме да продължим да предлагаме нашите услуги на най-високо ниво. Благодарим Ви за вашата подкрепа и се надяваме да продължим успешното ни пътуване заедно.