Полезно Новини

Нолина участва в елитен форум на водещи интериорни дизайнери DIBLA Design>People 2023

С радост ви съобщаваме, че взехме участие в осмото издание на DESIGN>PEOPLE 2023 - национален форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн, организиран от Dibla.

Ежегодната среща за иновации в България - събра най-добрите идеи и концепции за продукти с най-талантливите специалисти в интериорния дизайн.

По време на това събитие ние демонстрираме последните новости на партньорите си Arbiton за експертни подови решения.

 

 

• НАЙ-НОВАТА колекция Amaron WOOD - SPC винилова настилка, произведена в Полша >

 

 

• НАЙ-ДЪЛГАТА ДЪСКА винилова настилка на пазара – колекция Amaron SUPERIORE. Дъска, която впечатлява освен с дължина над 2 м, но и със ЕIR технология за синхронна дървесна структура.

 

 

• ПЪРВИЯТ В ЕВРОПА SPC минерален под на лепене.

Arbiton разработва нова технология под на лепене с HD минерално ядро Mineral Dryback, осигуряващо изключителна стабилност на размерите което предотвратява отваряне на фуги между панелите. Това новаторско решение се предлага в 3 размера на планката 1518 х 236 мм, 1227 х 236 мм и 616 х 154 мм.

Тази настилка е перфектна за подово отопление R=0.01 m3K/W!

Освен керамичните плочки, това е може би най-ефективното подово покритие за подово отопление в света!

 

 

• ПЪРВАТА ЛИНИЯ ЕКОЛОГИЧНИ ПОДЛОЖКИ НА ПАЗАРА M-BASE (94% натурални съставки). Естествени подложки на минерална основа за всички видове подове, носещи маркировката EPD и Blue Angel, свидетелстващи за тяхната екологична същност и нашето обещание за устойчиви решения.

 

 

Един от акцентите на нашия щанд беше нашата 100% водоустойчива стенна облицовка Dumawall – декоративни плочки на основата на борд с твърдо ядро направени с революционната RCB®-технология (Rigid Core Board).

Ние също се гордеем да представим нашите HDPS профили и линейни панели за интериорна декорация и скрито LED осветление.

Благодарим на Dibla за поканата и на всички, които посетиха нашия щанд по време на DESIGN>PEOPLE 2023. Ние сме развълнувани да продължим да насърчаваме екологичните иновации и да поведем пътя към по-устойчиво бъдеще в индустрията за подови настилки.

Заповядайте в шоурум на Нолина да разгледате иновативни и висококачествени продукти, предназначени да отговорят на изискванията на съвременните жилищни и обществени пространства.