Добре Дошли!

Ламперия за стени и тавани

Голямо разнообразие от ламперии на най-ниски цени! Предлагаме над 50 декора в различни цветове, модели и разме...

Виж продуктите
Ламперия за стени и тавани
Растерни окачени тавани

PVC паната са водоустойчиви, миещи се и лесни за поддръжка. Хигиенични, шумо-и топлоизолиращи, отличават се с изключител...

Виж продуктите
Растерни окачени тавани
Декоративни панели за стени

Лепенето на плочки никога не е било толкова лесно! Dumawall+ e водоустойчива стенна облицовка, направена от плътен, UV-...

Виж продуктите
Декоративни панели за стени
Линейни панели

Виж продуктите
Линейни панели
Винилови настилки LVT & SPC

Ново ядро SPC (stone polymer core)- единствената подова настилка с ядро от естествени скални минерали и съвременни полим...

Виж продуктите
Винилови настилки LVT & SPC
Подложки за под

Искате Вашия под да бъде издръжлив и удобен в продължение на много години. Изборът на подходяща подложка удължава срока...

Виж продуктите
Подложки за под
Первази за под

Нашите подови первази притежават различни качества в зависимост от вашите нужди, като те могат да бъдат водоустойчиви, у...

Виж продуктите
Первази за под
Лайстни за под

Предлагаме универсален супер равен 3 в 1 алуминиев профил, който изпълнява и трите функции на преходна, дилатационна и з...

Виж продуктите
Лайстни за под
Профили, лайсни, холкери, предпазни ъгли

В тази категория ви предлагаме богата гама профили за оформяне на ъгли при различни довършителни дейности в строителство...

Виж продуктите
Профили, лайсни, холкери, предпазни ъгли
Первази за прозорци

Интериорните подпрозоречни первази представляват профили от рециклирано PVC с вътрешни подсилени уребрения. Горният слой...

Виж продуктите
Первази за прозорци
Външна изолация със система сайдинг

Винилният сайдинг  е красив начин да запазите инвестицията, която сте направили за Вашата къща. Тази уникална защит...

Виж продуктите
Външна изолация със система сайдинг
Обзавеждане за баня

Предлагаме комплекти PVC мебели за баня като: порцеланови мивки, горни и долни шкафове, огледала, полици, LED осветление...

Виж продуктите
Обзавеждане за баня

За Нас

Нолина ЕООД е семейно дружество, което стартира своята дейност през 1997 г. с представителство на Dumaplast- Белгия и с въвеждането на нов продукт за българския пазар, а именно PVC ламперия за стени и тавани. В отговор на потребителското търсене, Нолина ЕООД представлява и други водещи европейски компании като PinarPlast, Decora, American siding, Primo и др. Предлагаме голямо разнобразие от външни и вътрешни облицовки, подови настилки и аксесоари за под, первази, профили и довършителни елементи за строителството на цени от производител. Като директен вносител, ние успяваме да предложим едни от най-ниските цени на пазара! Факт е, че сме първи в предлагането на тези продукти и повече 20 години сме водещ доставчик. Фирмената ни политика е съобразена с изискванията на съвременната търговия, гъвкава към условията за работа с нашите бизнес и крайни клиенти.

Чести промоции

Провеждаме периодични промоционални акции, в нашите магазини.

Постоянни складови наличности

Предлагаме нисък и висок клас продукти и покриваме различни пазарни сегменти.

Монтаж

Бърз монтаж, оразмеряване , проектиране, остойностяване, организиране на монтажна дейност

Нашите магазини и дистрибутори

За ваше улеснение нашите продукти се предлагат в най-големите градове в страната. Собствен транспорт. Регулярни и точни доставки.

Виж всички

Блог

Проекти

Стилно покритие с топлината на естествено дърво

Фасадна обшивка в едно с природата - сайдинг панели Медна лиственица.

Модел лиственица от колекция Hokla е подходящ за лаконични фасади с вертикални или хоризонтални дъски. Панелите имат не само шарка на лиственица, но и триизмерна текстура с дълбок дървесен релеф.

 

 

Материалът изглежда благороден и стилен, устойчив на замръзване, екологичен, паропропусклив, висококачествен и съхранява топлината. Предимството е, че не изисква поддръжка и има висок експлоатационен живот.

Елегантен дизайн и стилно покритие с топлината на естествено дърво.

Виж повече за панели Медна лиственица >>

 

Прочети още
Новини

Работно време за предстоящите Коледни и Новогодишни празници 2020-2021г.

Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници, Ви информираме за работното ни време. ПОЧИВНИ ДНИ от 24.12.2020г. до 03.01.2021г. за всички складове на Нолина.

През останалото време ще обслужваме клиентите с редовното ни работно време! Виж тук>>

Фирма НОЛИНА е взела всички необходими мерки за ограничаване струпването на хора в обектите си.

Всички помещения се дезинфекцират съгласно инструкциите на РЗИ, ограничени са срещите с външни лица и са взети всички необходими мерки за защита на персонала.

В случай на промяна в обстановката в страната, ще Ви информираме своевременно.

Вашето здраве е важно за нас! Бъдете отговорни към своето здраве и това на околните!

Екипът на Нолина ЕООД Ви пожелава: Весели и спокойни зимни празници!

Прочети още
Академия

Titanium Nano Layer - технология в полза на красотата на пода

Едно от най-големите предизвикателства при поддръжката на пода е той да се запази възможно най-дълго във възможно най-добра форма. Подът е най-използваният елемент от жилищния интериор. Ежедневно е изложен на постоянни тежки товари, на пясък или мръсотия, които нанасяме с обувките си, податлив е на повреди, породени от драскотини. С времето това може сериозно да повреди нашия под и за да се увеличи трайността срещу този вид повреди е използван допълнителен защитен слой. Същият слой, който е използван с успех в автомобилната индустрия. Titanium Nano Layer е допълнителен слой лак, който увеличава устойчивостта на надраскване на панелите дори до 30% в сравнение със стандартния под.

 

 

Нанотехнологии и красив под

Нанотехнологиите са започнали през 50-те години. Когато бяха представени за пръв път, никой не подозираше, че ще станат толкова популярни в почти всяка индустриална област. От двигатели, текстилна защита, спортна екипировка до бои и лакове. През последното десетилетие те бяха интензивно включени в авиационната и космическата индустрия, както и в автомобилното производство. са Разработени са различни видове защитни покрития за защита от външни фактори. Лаковете, устойчиви на надраскване, хидрофобни слоеве или дори покрития против замърсяване се използват в корабостроителната индустрия. Нанотехнологиите навлязоха във почти всяка ниша в живота ни. Индустрията на подовите настилки не само следи развитието на нанотехнологии, но и използва предимствата им в своя полза.

 

 

Малката частица прониква по-дълбоко

За да разберем как нанотехнологиите влияят на нашето ежедневие, трябва да започнем с обяснение какво всъщност е наночастица. Тази много малка структура на атомите е създадена с много висока температура и налягане. 1 нанометър е 10-9 м, така че една десетмилиардна част от метър. Благодарение на този размер тази малка частица може да достигне до много дълбока структура на материала и да запълни всички празнини. И така фабричното покритие на панелите Arbiton Titanium Nano Layer създава компактна и хомогенна структура, която предотвратява надраскването на винила. Тези свойства правят винилови панелите на клик система с нано покритие изключително устойчиви на надраскване. Различни изследвания показват, че те могат да бъдат дори с до 30% по-устойчиви на този вид щети.

Подът е силно изложен на механични повреди. Допълнителна защита на виниловите панели с Titanium Nano Layer ги защитава за дълги години. Изключително тънък, но все пак достатъчно стегнат слой изолира горния слой от замърсявания, подобрява устойчивостта на надраскване на панела и предотвратява залепването на мръсотията.

Уникалният титанов нанослой се предлага в колекциите винилови настилки Amaron и Liberal на Arbiton floor. Тази допълнителна съставка не влияе на външния вид на пода. Той остава приятен на допир, топъл и дълбоко матов. Те са красиви като дърво и въпреки това имат устойчивост на надраскване, подобна на керамичните плочки.

 

 

Винилови панели, устойчиви на драскотини и микро повреди

Не са много хората, които не са виждали класическата сцена на Аполон 13, където космическият кораб навлиза в земната атмосфера и издържа на огромната сила на триене. Това е възможно благодарение на специално разработено нанопокритие, което не се поврежда дори при толкова тежки условия. Тези технологии се разшириха с времето и в други индустриални отрасли - тези, които са по-близо до Земята. По този начин нанотехнологиите намериха своето място в автомобилната индустрия.

От няколко години можем да купуваме бои и лакове с наночастици, които могат да предпазят автомобилите от външни фактори. Днес нанотехнологиите навлизат в индустрията за подови настилки. В случая с колекциите Amaron и Liberal на Arbiton floor, използваната технология за неговата защита ги прави един от най-устойчивите на надраскване подови продукти на пазара. Пясък, пръст, мръсотия ... те изобщо не представляват заплаха - тези колекции са 100% водоустойчиви. Поради това можете да инсталирате пода в кухнята, трапезарията или дори в банята. Благодарение на тази технология можете да имате унифициран под до 200 м2 - без допълнително разширение между помещенията.

HD Mineral Core, комбиниран с Titanium Nano Layer, дава на виниловите подове Arbiton истинска гаранция за красота за дълги години напред.

Прочети още
Вдъхновение

В едно с природата - фасадна обшивка с дървесен ефект

В стремежа си да отговорим на съвременните изисквания за фасада, която да има естествен вид, който е в хармония с природата и в същото време да е лесна за поддръжка и издръжлива на вредните въздействия на околната среда, добавихме към нашето портфолио нова колекция сайдинг на U-Plast.

Timberblock сайдинг ЕЛА е колекция, която вдъхва нов живот на класическата сайдинг форма. Декорът на тази колекция в най-малкия детайл повтаря шарката на естествената ела.

Timberblock сайдинг ЕЛА ще придаде елегантен вид на фасадата на къщата Ви, а естествените тонове ще бъдат актуални дълги години.

 

 

Нолина поддържа складова наличност от следните видове ЕЛА:

Алтайска Ела - виж тук >>

Сахалинска Ела - виж тук >>

В допълнение към системата са завършващите аксесоари в същия цвят: вътрешен ъгъл, външен ъгъл, контурен J-планка и Н-профил за свързване.

 

 

Предимства на Timberblock сайдинг ЕЛА:

• Естествена дървесна текстура

• Дървесен фладер ЕЛА

• Естествен дизайн - пълно сливане с пейзажа

Устойчив на атмосферни влияния

• Гаранция за устойчивост на цвета

• Устойчивост на механични повреди.

• Няма нужда от допълнителни грижи и поддръжка

• Дълъг период на експлоатация.

 

Виниловият сайдинг е материал, който е доста търсен в строителната индустрия. Има естетичен външен вид и е на достъпна цена. Материалът е устойчив на влага, устойчив към вредители и безвреден за околната среда. По правило този тип обшивка се използва за довършване на фасадата на жилищни сгради и търговски сгради (магазини, офиси и др.). Идеално покритие на изолацията на фасадата, което осигурява нейната вентилация и забележителна декорация.

Можете да разгледате всички декори винилов сайдинг, предлагани от Нолина тук >>

Прочети още

Нашите партньори

Нолина ЕООД работи с едни от най-утвърдените марки на пазара, изпитани в годините производители, на които може да се разчита. Нашите партньори са водещи компании на Европейския пазар.