Полезно Вдъхновение

Историята на декоративни пана за стени Dumapan SMP

Връзката ни с природата, спомените, красивите моменти … Те постепенно се сливат в нашето интериорно пространство. Интериори, които разказват история. Присъствието на естествени текстури спомагат за близостта на дома с природата, нейното величие и хармония. Всяко пространство има свое очарование и заряд, разпознаваем и личен стил и излъчва собствено настроение.

Издръжливостта и устойчивостта имат все по-голямо значение не само по отношение на качеството и дългия живот, но също така и по отношение на рециклирането и въздействието върху околната среда.

Благодарение на революционната SMP технология, европейският лидер в производството на PVC ламперия Dumaplast Белгия са разработили уникална колекция със специален дизайн и считат, че са близки до природата. Dumapan SMP е колекция, която Ви позволява да разказвате истории чрез вашия интериор.

 

 

Dumaplast е стандарт за широка гама от водоустойчиви облицовки за стени и тавани. “Синхронизиран многоцветен печат” (SMP) е техника, при която високотехнологични принтери отпечатват фотореалистични изображения с висока резолюция (360 DPI) на продуктите с марка Dumapan SMP. Това води до много реалистична и естествена визия на всяка стена. Всички предимства на Dumapan панелите се прилагат и за тези SMP панели. В допълнение към фантастичната визия, може да разчитате на издръжливост, водоустойчивост и устойчивост на цвета, бърз и лесен монтаж, за които гаранцията е не по-малко от 10 години.

Разгледайте цялата колекция тук »»