Полезно Вдъхновение

МЕТРО 2 ПЛОЧКИ - неограничен дизайн и възможности

Представяме Ви един от най-новите декори PVC ламперия с реалистична визия  МЕТРО 2 ПЛОЧКИ, безупречна имитация на известните SUBWAY TILES, които се използват и до ден днешен в кухни и бани по целия свят.

Както вероятно вече знаете, метро плочките получават имената си от керамични плочки, използвани по стените на метро станциите в Ню Йорк и Лондон. Този декор е представен за пръв път преди повече от сто години и неговата популярност се е доказала като вечна. Subway плочката е с изключително широко приложение. Вие ще ги откриете в домове, ресторанти, хотели и почти на всяко място, което може да си представите. Въпреки дълголетието си и масово им приложение някак не остаряват като визия, дори напротив декора им отлежава като бутилка вино и става все по желан и предпочитан! Изглежда много други стилисти, дизайнери и собственици на жилища усещат същото.

 

 

Вдъхновени сме от сполучливото им изпълнение върху водоустойчив PVC панел Dumapan SMP, защото сега чрез бързото им сглобяване може да се създаде повече от реалистичен ефект на облицовка с плочки. Не са необходими  мазилки, лепене, машини за рязане и т.н. Декорът е с ширина 37.5 см и височина 260 см., т. е. с полагането да едно пано, се покрива наведнъж близо един квадратен метър от стената. Ламперията се монтира върху метална скара или може да се залепи директно върху старите плочки избягвайки мръсните процеси - така неприятното къртене и прах. Може да използвате ламперия МЕТРО 2 ПЛОЧКИ във всяко помещение на дома Ви, независимо дали имате нужда от нови стени или гръб за кухня , обновяване на баня, акцент при душа, за басейна, спа центъра или дори коридора, мокрите сервизни помещения и гаража.  Този стилен и не остаряващ декор е много лесен за поддръжка.

Ето нашите съвети, как да получите перфектен стил метро плочки, който е огромен хит в интериорния дизайн вече няколко сезона. Усещането може лесно да се постигне в бани и кухни като съчетаете ламперия МЕТРО 2 ПЛОЧКИ с дървени елементи, геометрични форми, ретро мебели и различни декоративни аксесоари.

Цяла стена

Декор МЕТРО 2 ПЛОЧКИ може да изглежда зашеметяващо, когато се използва от пода до тавана.

 

 

Метални акценти в топъл цвят

Акценти с по-топъл и ретро стил, като например огледала, осветление и кранове, особено в месинг, злато и мед изпъкват ефектно на бялата Метро ламперия.

Забележителни подови плочки

В съчетание с черно-бели или цветни подовите плочки на ретро цветя или геометрични форми ще получите невероятен дизайн на банята.

 

 

Шарени тапети

Поставете декор МЕТРО 2  ПЛОЧКИ в дневната и съчетайте с възможно най- атрактивните и шарени тапети. При всички случаи ще получите смела, артистична и вълнуваща комбинация.

Забавна черна дъска

Черната дъска  е безпорен хит, особено в кафе културата, но защо не я поставите и в къщи, за да създадете забавно и практично усещане за семейна кухня?

Цветни акценти

Поставете цветен акцент, може мебел, перваз, картина или ваза и ще установите как всеки детайл придава различен характер на тази минималистична бяла стена.

За хора с космополитен дух и творческо усещане, ламперия МЕТРО 2 ПЛОЧКИ позволява безкрайни възможности!

Надяваме се, че и Вие сте вдъхновени да направите нещо по-различно!

Всички нови модели PVC ламперия Dumapan SMP тук »