Полезно Вдъхновение

White Design & Бели подови первази VEGA и DORA с различни височини до 15см.

Представяме Ви най-новото от ARBITON floor expert,

ВИСОКИ ПЕРВАЗИ В БЯЛ ДИЗАЙН ИЛИ В ЦВЯТ ПО ЖЕЛАНИЕ

Первазите за под са много важна част от довършителните работи. Те дават характер на пода, но също така скриват технологични фуги и неравенства при завършека на подовите настилки.

Новите VEGA и DORA грабват вниманието със забележителен дизайн, възможност за скриване на кабели и редица други функционални характеристики.

Первазите VEGA и DORA са направени от полистирен с висока плътност, известен също като HDPS (High Density Polystyrene) чрез процес, известен като екструзия.  HDPS се втвърдява в удароустойчив профил с много гладка повърхност, върху която могат да се прилагат декоративни покрития.

 

 

Первазите VEGA И DORA са водоустойчиви и не се деформират! Благодарение на тези качества, можете да ги положите и в банята.

Первазите VEGA И DORA се предлагат в различни форми и височини, което Ви дава възможност да създадете класически и модерни щрихи изцяло по ваш вкус.

Первази VEGA и DORA в бял дизайн?

Белите первази се ползват като красив акцент в интериора, защото техния цвят се откроява на стената, а елегантните форми привнасят изтънченост в помещенията.

Первази в бял дизайн могат да бъдат избрани, за да съответстват на бели стени, ако ще са един вид "камуфлаж" ефект, което прави прехода между настилки и стени почти невидим.

За по-добър ефект бели первази срещу боядисани стени могат да създадат интересни цветови контрасти.

Первазите в бял цвят са едни от най-използваните в интериорните решения, защото се съчетават с декоративни корнизи, профили за стени, рамки на врати.

 

                                                                                                                                                                       

Первази VEGA и DORA в цвят по желание?

В цвета на стената ви? За да отговарят на вашите мебели? Или съвсем различно? Проектирайте первази VEGA и DORA напълно според вашите лични идеи!

Възможността за боядисване на первазите за под открива множество улеснения и удобства.

Боядисайте VEGA и DORA с латекс и ще имате възможност за пълно съвпадение на цветовете на перваза със стените на стаята.

В случаите, когато стените са с мазилка или тапети, бихте могли да изберете най-близкия до тях цвят или пък напълно различен нюанс.

 

 

Концепцията на VEGA и DORA е да бъдат част от стената, а не продължение на пода, затова те стоят красиво при нестандартна подова настилка, различна от паркет – например гранитогрес, саморазливни подови настилки или нашумелите в последно време смоли, бетон и други.

Бели или цветни первазите VEGA и DORA могат да се адаптират перфектно към всеки стил на обзавеждане!

С пожелание за творчески импулс!                                                                                                                   

Колекция VEGA »»

 

Колекция DORA »»