Полезно Вдъхновение

Декоративни панели за стени с HD фотореалистичен печат

По време на официалното откриване на логистичен център Нолина гр. София, бяха показани за пръв път най- новата колекция PVC облицовки Dumapan SMP, произведени от нашия дългогодишен партньор Думапласт -Белгия. Освен всички познати предимства на белгийското качество новата колекция SMP e вдъхновена от природата.

 

 

Благодарение на най-новата технология на печат с висока резолюция SMP се дава възможност за изключително реалистична визия на камък, дърво, мозайка и плочки. Колорантите използвани при този печат са UV устойчиви, респективно това удължава и живота на тази серия продукти.

Думапласт Белгия гордо се ангажира с минимум 10 години гаранция за цветостабилност,  без деформации и устойчивост на формата и размера при правилен монтаж. 3D супер реалистичната визия ни дава възможност да излезем от мокрите помещения, да разширим кръгозора на приложение и предлагане.

 

 

Може да предложим новите облицовки като решение за коридори и общи части, заведения за бързо хранене, обществени  и административни сгради дори декоративна стена в нашата спалня хол или кухня. Да не забравяме и топлоизолационните характеристики  на PVC лампериите.