Полезно Вдъхновение

В едно с природата - фасадна обшивка с дървесен ефект

В стремежа си да отговорим на съвременните изисквания за фасада, която да има естествен вид, който е в хармония с природата и в същото време да е лесна за поддръжка и издръжлива на вредните въздействия на околната среда, добавихме към нашето портфолио нова колекция сайдинг на U-Plast.

Timberblock сайдинг ЕЛА е колекция, която вдъхва нов живот на класическата сайдинг форма. Декорът на тази колекция в най-малкия детайл повтаря шарката на естествената ела.

Timberblock сайдинг ЕЛА ще придаде елегантен вид на фасадата на къщата Ви, а естествените тонове ще бъдат актуални дълги години.

 

 

Нолина поддържа складова наличност от следните видове ЕЛА:

Алтайска Ела - виж тук >>

Сахалинска Ела - виж тук >>

В допълнение към системата са завършващите аксесоари в същия цвят: вътрешен ъгъл, външен ъгъл, контурен J-планка и Н-профил за свързване.

 

 

Предимства на Timberblock сайдинг ЕЛА:

• Естествена дървесна текстура

• Дървесен фладер ЕЛА

• Естествен дизайн - пълно сливане с пейзажа

Устойчив на атмосферни влияния

• Гаранция за устойчивост на цвета

• Устойчивост на механични повреди.

• Няма нужда от допълнителни грижи и поддръжка

• Дълъг период на експлоатация.

 

Виниловият сайдинг е материал, който е доста търсен в строителната индустрия. Има естетичен външен вид и е на достъпна цена. Материалът е устойчив на влага, устойчив към вредители и безвреден за околната среда. По правило този тип обшивка се използва за довършване на фасадата на жилищни сгради и търговски сгради (магазини, офиси и др.). Идеално покритие на изолацията на фасадата, което осигурява нейната вентилация и забележителна декорация.

Можете да разгледате всички декори винилов сайдинг, предлагани от Нолина тук >>