Полезно Вдъхновение

Отворено пространство с една и съща подова настилка

ОТВОРЕНО ПРОСТРАНСТВО

Достъпът до образование, разнообразна информация и дизайн никога не е бил по-лесен. Културите са се слели и обединили - MIX & MATCH - вземете елементите, които на вас ви харесват, смесвайте, експериментирайте и открийте вашата собствена комбинация. Тази свобода на изразяване води до безпрецедентен взрив на разнообразие. Трудно е да се говори за субкултурите в наши дни, тъй като всеки индивид е развил своя субкултура. Днес не говорим за култа към идолите... сега всеки може да бъде звезда.. дори и за кратко. Всеки има неограничен достъп до медиите. Не е нужно да участвате в риалити шоу, защото може да създадете такова за себе си, използвайки социални медии като инструмент.

 

 

БЕЗ БАРИЕРИ, БЕЗ СТЕНИ

Тези промени засягат архитектурата и дизайна. Разположението на стаите и предназначението им се променя. Модерната кухня вече е част от хола. Това помещение е сърцето на дома, място за работа, социално събирания, място за прекарване на свободното време. Същите стари пространства, но адаптирани да изпълняват няколко функции. Все по-малко стени в нашите домове, все повече светлина и откритост. Точно, както ние сме свикнали да правим много неща наведнъж, така и нашата среда трябва да отговаря на нуждите ни.

Как се оформят дизайнерските тенденции в тази среда?

Бързо!

Тенденциите за цял живот са отстъпили място на новото. От показване на нещо в един квартал до адаптация в целия свят минават седмици или дни, а не сезони. Всичко се случва паралелно. Ние не можем вече да говорим за тенденциите на 20 век. Днес не става въпрос за модерен цвят на стените, а за философия на цветовете. Нашият холистичен подход към живота, предметите, които ни заобикалят и средата, в която живеем - това са места за търсене на вдъхновение, те ще диктуват новите тенденции.

 

В едно отворено пространство подовата настилка играе важна роля и заема централен акцент в интериора.  Всичко започва от пода, създайте своя забележителен, екзотичен, скандинавски, БОХО или минималистичен, елегантен... създайте Вашия интериор.

Един под за цялото пространство! Вижте нашата колекция винилови настилки>>