Полезно

Как да положите винилова настилка Arbiton тип рибена кост?

НОВО! Класическа английска рибена кост, изработена от винилови панели ARBITON с минерална сърцевина от колекцията AMARON HERRINGBONE. Красив, класически стил на пода.

Научете как да инсталирате виниловата настилка от колекция Amaron тип рибена кост. Рибената кост е изключително актуална и за разлика от естествения паркет, уникалният под на Arbiton Ви гарантира водоустойчивост и виока износоустойчивост. Вижте повече за LVT&RIGID подовите настилки тук: https://www.nolina.bg/categories/vinilovi-nastilki-lvt-rigid

 

 

Други възможности за редене на SPV винилова настилка тип English pattern.

 

 

Преплитане (Basket Weave) При този начин на редене се оформят визуално преплитащи се квадрати, при които дървесната текстура играе със светлината. Запленяваща и оригинална визия за дома Ви.

Право симетрично редене (H-pattern или Brick pattern)

Това е относително най-лесният начин на редене на настилка Amaron, с най-малък процент загуба на материал (фира). Тук посоката на редене е от огромно значение, защото влияе върху човешките възприятия за пространство. Например ако ще поставяте паркет в тясно помещение, може да наредите виниловите панели перпендикулярно на дългата стена. Така визуално ще разширите пространството.