Полезно Вдъхновение

Какви са предимствата на подпрозоречните первази от PVC?

Знаете ли, че подпрозоречните дъски от PVC възпрепятстват образуването на термомостове и последващата поява на конденз и плесен, така нежелани особено в детската стая.

ПРЕДИМСТВА

Като технически елемент от прозоречната система, подпрозоречната дъска от PVC възпрепятства проникването на студ в помещението отвън и обратно - излизането на топлина отвътре навън. Издигайки се, конвекционните потоци топъл въздух стигат до подпрозоречната плоча и това предизвиква отклоняване на движението им встрани. Така се увеличава дебелината на слоя топъл въздух около прозореца и прилежащата към него част от стената. Освен това, ако по стъклото на прозореца се образува конденз, водните капки ще се стекат върху перваза, без да имат възможност да стигнат до стената и да предизвикат нежелателни ефекти върху нея.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                     

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Подпрозоречните PVC-первази притежават свойствата на PVC-прозоречните профили. Те не гният, не се напукват, трудно възпламеняеми са и са абсолютно водонепроницаеми. Благодарение на многокамерната си конструкция те са достатъчно здрави и с добри топлоизолационни свойства. Върху гладката повърхност на лицевата им страна е нанесено специално разработено декоративно и защитно покритие, което се предлага в няколко тона, да имитира дървесен фурнир от различни видове, или да наподобява естествен камък(мрамор).

Повърхността им няма пори и не благоприятства натрупване на замърсители или развитие на бактерии.

ПОДДРЪЖКА

По отношение на поддръжката пластмасовите первази не са претенциозни. Почистват се лесно, с всякакви миещи препарати, с изключение на абразивни средства. Устойчивият горен слой и оптималното високо качество гарантират дълъг живот и издръжливост на профила.

Вижте предлаганите цветове и размери >>